Contactlenzen

Wilt u geen bril maar is uw gezichtsvermogen niet toereikend, dan zijn contactlenzen een goede oplossing. Voordat u lenzen kunt gaan dragen onderzoeken onze gediplomeerde contactlensspecialisten (lid ANVC) met behulp van geavanceerde apparatuur uw ogen. Daarna volgt een advies welke soort lens geschikt is om te dragen. De mogelijkheden zijn veelzijdig - zacht of vormstabiel, bifocaal en multifocaal. Ook over de nieuwste ontwikkeling; nachtlenzen, kunnen wij u uitgebreid adviseren.

De hele dag scherp zien? Zonder bril of lenzen?
Dat is nu mogelijk, met Nachtlenzen ®

Nachtlenzen draagt u alleen 's nachts. Overdag hebt u dan zonder bril of lenzen het scherpste zicht. U hoeft niet aan de lenzen te wennen, want ze voelen direct prettig aan. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen zonder dat u er iets van merkt.

Het Nachtlensmateriaal laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op uw oog. Nachtlenzen zijn volkomen veilig en u kunt ze de hele nacht dragen. Het is een fantastische uitvinding voor iedereen die een bril of lenzen moet dragen. Vooral voor de mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen. Steeds meer lens- en brildragers kiezen dan ook voor Nachtlenzen. Want Nachtlenzen bieden volledige vrijheid, doordat u overdag geen bril of lenzen meer hoeft te dragen.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier of bel naar: 0575 519040. Wij vertellen u graag meer over de Nachtlens.

Voor meer informatie zie ook www.contactlenzen.nl.

Instructievideo vormvaste lenzen

Instructievideo zachte lenzen

Instructievideo nachtlenzen

OK

Om je beter van dienst te zijn maakt Loman & van de Weerd gebruik van functionele cookies