Over ons

Loman & van de Weerd opticiens is gevestigd aan de Houtmarkt 65, in het historische centrum van Zutphen. In onze brillen bar hebben wij een brede collectie monturen en zonnebrillen. Wij werken met een zgn. fullservice concept. Dit betekent dat wij geen brillen aan de wand hebben, maar dat wij u adviseren onder het genot van een kopje koffie of thee. Een tikje anders dan u gewend bent van de gemiddelde opticiën, maar wij geloven erin; een goed advies maakt blije brildragers! Daarnaast passen wij contactlenzen aan en verzorgen wij oogmetingen. Indien nodig maken wij een verwijzing voor huisarts, oogarts, of orthoptist.

Tineke & Thijs

Tineke Loman en Thijs van de Weerd begonnen in 1991 samen Loman & van de Weerd opticiens aan de Houtmarkt te Zutphen. Daarvoor had Tineke haar eigen contactlenspraktijk in Zutphen. Zowel Tineke als Thijs hadden hiervoor al vele jaren ervaring opgedaan in optiek. Loman & van de Weerd opticiens is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot optiekbedrijf met meerdere medewerkers, onder andere 2 contactlensspecialisten.

Specialisme & Expertise

De nieuwste technische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Om het aanmeten van contactlenzen zo nauwkeurig mogelijk te doen, maken we gebruik van een zogenaamde 'Topograaf'. Met behulp van dit instrument worden ook nachtlenzen aangemeten. Kelly Beerman en Tineke Loman zijn gediplomeerd contactlensspecialist, lid van ANVC en is daarnaast aangesloten bij het kwaliteitsregister KABIZ waardoor zij middels na-en bijscholing op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Wij hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Zodat u als klant tevreden -en zonder vragen- de deur uit gaat.

Goed voor ogen

Het hele jaar door staan bij ons de receptenkaartjes op de balie. Via Facebook delen wij de berichten en recepten van "Goed voor ogen", maar deze zijn nu ook online te vinden. Kijk op de website www.goedvoorogen.nl.

OK

Om je beter van dienst te zijn maakt Loman & van de Weerd gebruik van functionele cookies